skip to Main Content

SJD organiseert diverse activiteiten. In het menu bovenaan onder ‘activiteiten’ zie je een overzicht van de verschillende clubs en activiteiten die we hebben. Zie ook onderaan deze pagina voor een kort overzicht van aankomende events.

Inschrijven voor een activiteit
Om je in te schrijven voor een activiteit kan je bij die activiteit in het menu zien of er wat wordt aangeboden binnenkort en kan je je inschrijven. We hebben daarvoor wel wat gegevens van je nodig, maar die kan je gewoon op een formuliertje invullen.

Waar heb jij zin in?
Meer of andere activiteiten gewenst? Op deze website vind je ons huidige aanbod aan activiteiten. Heb je behoefte aan meer van deze activiteiten? Of wil je graag dat andere dingen georganiseerd worden? Heb je daar idee├źn over? Laat het ons weten via het volgende emailadres: info@sjdiepenveen.nl

Vrijwilligers
Wij hebben natuurlijk altijd vrijwilligers nodig. We hebben vrijwilligers die de clubs begeleiden, maar we hebben ook vrijwilligers die een activiteit in goede banen leiden. Deze vrijwilligers worden af en toe gevraagd om een activiteit te ondersteunen. Bijvoorbeeld de kinderdisco bijwonen, om ervoor te zorgen dat onze huisregels nageleefd worden. U kunt zich opgeven als vrijwilliger door op onze contactpagina het formulier in te vullen.

Aankomende events

Nog geen data bekend
Back To Top