skip to Main Content

Eerste dag

Het was een geslaagde eerste dag. De bovenbouw is vandaag druk geweest met hutten bouwen. De onderbouw heeft taarten versiert, leuk om alle verschillende creaties te zien! Tussendoor werden er verschillende spellen gespeeld; met o.a. Laser Game, levend Mastermind en een speurtocht. Ook de kabelbaan blijft ieder jaar weer een groot succes. Daarnaast verzorgde Studio Perfect een actieve workshop en werd er een voetbalclinic gegeven door Matthijs Bolink. Tussendoor genoten de kinderen van de poffertjes van Paul van Remmen en de appeltjes van Veldink.

Vergeet niet uw kind(eren) te controleren op teken.

Voor morgen:

De kinderen van de groepen 1 t/m 10 gaan op survival. Denk aan een extra set kleren, handdoek, goed stevig schoeisel en eventueel zwemkleding (de kids worden vies en nat).

– Gaat u morgen helpen; vergeet niet een eigen lunch en beker mee te nemen.

– Wij verzorgen ranja/water, als uw kind iets anders wil drinken (bijv. melk) graag dit zelf meenemen.

– Denkt u ook aan de lunch (en eigen beker) voor de kinderen?

Nog even dit:

– Willen jullie er aan denken dat de kinderen zich elke ochtend aanmelden bij de haltes? Dit kan bij de begeleiding met de welbekende oranje hesjes.

– Voorgaande jaren (voor Corona) konden ouders/verzorgers/opa’s/oma’s op vrijdagmiddag het kamp komen bewonderen. Wij hebben besloten dat dit helaas dit jaar niet mogelijk is. De kinderen zullen rond 15:00 terug gaan met de huifkar. Let op: dit is dus een uur eerder dan de overige dagen.

Back To Top