skip to Main Content
Terugkijken

Winterwonderland!

Kijk de foto’s terug: http://sjdiepenveen.nl/kinderdagkamp-terugkijken-fotos

2018

piraat

Wat hebben we weer een mooi kamp gehad. Wil je nog even terugkijken of lezen wat we in deze 5 dagen hebben gedaan?

Hieronder de links naar alle foto-albums:

Maandag 21 augustus

Dinsdag 22 augustus

Woensdag 23 augustus

Donderdag 24 augustus

Vrijdag 25 augustus

Vrijdagmiddag 25 augustus

 

Hieronder hebben wij kort de dagen beschreven. Nog even herinneringen ophalen?

De eerste 2 dagen (maandag en dinsdag) zitten erop!

De eerste twee dagen kinderdagkamp zitten erop! Ruim 200 kinderen hebben zich zienderogen vermaakt met smincken, de verschillende spelletjes en de beroemde kabelbaan! De poffertjes van Paul van Remmen en de ijsjes van Snack & Lunchroom Matthijs hebben heerlijk gesmaakt! Vandaag konden de kinderen (zee)paardje rijden met dank aan Manege Tjoonk! Daarnaast zijn de grotere groepen vandaag op survival geweest! Klimmend en klauterend door het kolkbos! Elke dag krijgen de groepen een cijfer. Zullen ze aan het eind van de week de kist met het geheim van de onderwaterwereld kunnen openen?

Woensdag

Vandaag was weer een superdag. De groepen 1 tot en met 10 hebben de kleine survival gelopen. Lekker klimmen en klauteren in het bos en ondertussen puzzelen! De grote kinderen hebben vandaag op het kampterrein een groot spellenparcours gedaan, maar eerlijk is eerlijk, de grote survival gisteren heeft ze wel behoorlijk uitgeput. Vanmiddag gingen de zwembadjes ook open, Wat een feest. Ga maar gauw kijken naar de foto’s

Donderdag

Vandaag hadden we een heerlijk druk programma met veel leuke activiteiten! De leukste was zonder twijfel de bijna 24 meter lange dubbele buikschuifbaan! 25 flessen vloeibare zeep, veel water en ruim 200 kinderen zorgde voor een hoop plezier! Daarnaast was ook vandaag de brandweer en de reddingsbrigade aanwezig! Alle kinderen mochten een kijkje nemen in de brandweerwagen en de reddingsboot! Natuurlijk mocht er ook geoefend worden met de brandweerslang! Tussendoor kregen de kinderen een lekkere Delbare appel van Veldink en nog een heerlijk ijsje van Ina Harmelink namens Erve Grutterink!
Morgen is het alweer de laatste dag van het kinderdagkamp! Weer een dag vol met leuke nieuwe activiteiten!

Vrijdag

Helaas de laatste dag van het kamp al weer. Deze morgen hebben de groepen 11 t/m 20 een volleybaltoernooi gespeeld. Er werd fanatiek gespeeld en uiteindelijk heeft groep 19 de overwinning binnen gehaald. De groepen 1 t/m 10 hebben een aantal spellen gedaan en hadden zelfs een openlucht disco in het programma met DJ Gijs! Tussen de middag kregen we een lekker broodje gezond van De Wetering. ’s Middags hadden we een optreden van Sjaak de Piraat die de kinderen heeft geleerd hoe je een goede piraat kan worden. En tot slot kwamen vele papa’s en mama’s, opa’s en oma’s het resultaat van vijf dagen timmeren, verven, knutselen en spelen bekijken. Al met al hebben we weer en zeer geslaagd kinderdagkamp gehad!

2017

Zaterdag 13 augustus

Het kinderdagkamp is opgebouwd. Dankzij de hulp van onze vrijwilligers staat er een prachtig kamp, geheel in thema.

Maandag 15 augustus, tijd van Grieken en Romeinen

De groepen 1 t/m 10 hebben vanochtend vijfkamp gehad en er zijn groepsfoto’s gemaakt. Vanmiddag hebben de kinderen een groepschild gekleurd.

De groepen 11 t/m 20 hebben getimmerd aan hun hut van pallets en in de middag hebben ook zij een vijfkamp gehad en groepsfoto’s gemaakt.

Dinsdag 16 augustus, tijd van de ontdekkingsreizigers

De groepen 1 t/m 10 hebben de kleine survival. Echt overleven wordt het met een spellencircuit.

De groepen 11 t/m 20 hebben spellencircuit met diverse leerzame spellen. Zo wordt ondermeer een camera gebouwd en een raket afgeschoten. Als dat maar goed gaat!

Woensdag 17 augustus, tijd van ridders en monniken

We zijn in de tijd van ridders en monniken beland, en tot onze grote schrik is Kolkie, onze lieve kikker, weggetoverd door Merlijn de tovenaar. Hoe gaat dat aflopen?

De groepen met de oudere kinderen gaan op de grote survival! Ze lopen hun spellencircuit en eindigen bij De Kranenkamp.

De kleinere kinderen doen allemaal spellen in het thema.

Donderdag 18 augustus, tijd van de onderwaterwereld

 

Het wordt een hele natte dag, gelukkig hebben we er mooi weer bij. Van onderwaterbeestjes tot brandweer, het komt allemaal voorbij!

Vrijdag 19 augustus, eindelijk de OERTIJD!!

Vandaag zijn we in de oerTIJD beland. Een hele spannende en wilde tijd. We hebben allemaal spellen in het thema, zoals levend ganzenbord en de vossenjacht. De kinderen konden zelfs vuur maken!

2016

Ons team is nog op zoek naar foto’s/tekst/etc van voorgaande jaren. Heeft u deze in uw bezit? Wij zetten deze graag op onze website! U kunt contact openemen door het contactformulier te gebruiken op deze website.

2015 tot circa 1980
Back To Top