Skip to content

Kinderdagkamp 2024 = vol

We zijn overweldigd door de enorme interesse in het Kinderdagkamp dit jaar. De snelheid van aanmeldingen heeft onze verwachtingen overtroffen en we zijn dankbaar voor zoveel enthousiasme. Helaas betekent dit ook dat we moeten meedelen dat alle plekken zijn gevuld.

We snappen dat dit teleurstellend kan zijn en werken daarom met een wachtlijst. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website.

Mocht er een plekje vrijkomen dan nemen wij contact met jou op.

Lees meer

Word donateur van het Kinderdagkamp!

Je kunt nu donateur worden van het Kinderdagkamp Diepenveen. Met jouw hulp kunnen we nog meer lachen, spelen en mooie momenten maken voor de kids.

Vorig jaar zijn er al een paar lieve mensen donateur geworden. Dat was een enorm steuntje in de rug en daar zijn we super blij mee. Dankzij die hulp hebben we al veel leuke dingen kunnen doen.

Lijkt het je wat om ons te helpen Lees dan hier verder en bekijk hoe je donateur kunt worden. Elk beetje helpt, en samen kunnen we er voor de kinderen een fantastische tijd van maken.

Dankjewel, namens de organisatie en natuurlijk de kinderen, voor al je steun!

Lees meer

Inschrijvingen 1 april a.s. geopend!

Het aftellen tot het Kinderdagkamp van 2024 is begonnen! Vanaf 1 april kun je jouw kind(eren) weer inschrijven. Zet je deze datum vast in je agenda? Voorgaande jaren was het maximale aantal deelnemers binnen een paar dagen bereikt. Schrijf je dus snel in!

Lees meer

Inschrijvingslimiet Kinderdagkamp 2023 bereikt

De belangstelling voor het Kinderdagkamp 2023 was overweldigend. Het maximale aantal aanmeldingen is bereikt. Voor meer informatie gebruik het mailformulier op deze site.

Lees meer

Inschrijvingen 1 april a.s. geopend!

Op 1 april a.s. opent de inschrijving voor het Kinderdagkamp Diepenveen. De organisatie werkt weer aan een mooi programma vol spannende activiteiten en uitdagingen!

Lees meer

Start werkgroep

De werkgroep van Het Kinderdagkamp komt voor het eerst dit jaar bij elkaar om hun werkzaamheden te verdelen en het nieuwe thema voor 2023 te bedenken. Deze groep bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten om het kinderdagkamp een onvergetelijke ervaring te maken voor de kinderen. De werkgroep zal zich buigen over het programma, de activiteiten en de logistiek voor het komende kinderdagkamp. Het is verheugend om te weten dat de werkgroep weer vol energie is om een geweldige tijd te organiseren voor de kinderen.

Lees meer

Nieuwe site!

De Stichting Jongerenactiviteiten Diepenveen is trots om aan te kondigen dat er een nieuwe website is gepubliceerd voor zowel de stichting als het Kinderdagkamp. De nieuwe site is ontworpen om een eenvoudige navigatie te bieden en informatie te verstrekken over de verschillende activiteiten en programma’s die worden aangeboden. Bezoekers kunnen gemakkelijk informatie vinden over het inschrijven voor activiteiten, het bekijken van foto’s van eerdere activiteiten, en het contact opnemen met het team van de stichting. We hopen dat de nieuwe site een geweldige bron zal zijn voor jongeren en hun ouders om te ontdekken wat er te bieden is bij de stichting en het Kinderdagkamp.

Lees meer
Back To Top