Skip to content

Belangrijke update

Houd de mail goed in de gaten de komende dagen, jullie ontvangen een belangrijke update! Mocht je mail verwachten maar na dit weekend nog niets ontvangen hebben laat het ons dan zsm weten.

Lees meer

Inschrijvingslimiet Kinderdagkamp bereikt

De belangstelling voor het Kinderdagkamp 2023 was overweldigend! Het maximale aantal aanmeldingen is bereikt. Voor meer informatie gebruik het mailformulier op deze site.

Lees meer

Inschrijvingen 1 april a.s. geopend!

Op 1 april a.s. opent de inschrijving voor het Kinderdagkamp Diepenveen. De organisatie werkt weer aan een mooi programma vol spannende activiteiten en uitdagingen!

Lees meer

Start werkgroep

De werkgroep van Het Kinderdagkamp komt voor het eerst dit jaar bij elkaar om hun werkzaamheden te verdelen en het nieuwe thema voor 2023 te bedenken. Deze groep bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten om het kinderdagkamp een onvergetelijke ervaring te maken voor de kinderen. De werkgroep zal zich buigen over het programma, de activiteiten en de logistiek voor het komende kinderdagkamp. Het is verheugend om te weten dat de werkgroep weer vol energie is om een geweldige tijd te organiseren voor de kinderen.

Lees meer

Nieuwe site!

De Stichting Jongerenactiviteiten Diepenveen is trots om aan te kondigen dat er een nieuwe website is gepubliceerd voor zowel de stichting als het Kinderdagkamp. De nieuwe site is ontworpen om een eenvoudige navigatie te bieden en informatie te verstrekken over de verschillende activiteiten en programma’s die worden aangeboden. Bezoekers kunnen gemakkelijk informatie vinden over het inschrijven voor activiteiten, het bekijken van foto’s van eerdere activiteiten, en het contact opnemen met het team van de stichting. We hopen dat de nieuwe site een geweldige bron zal zijn voor jongeren en hun ouders om te ontdekken wat er te bieden is bij de stichting en het Kinderdagkamp.

Lees meer
Back To Top