skip to Main Content

Het Kinderdagkamp 2021 is van 9 t/m 13 Augustus

Welkom

Het Kinderdagkamp in Diepenveen wordt ieder jaar weer georganiseerd in het Kolkbos in Diepenveen. Dit dagkamp wordt georganiseerd voor alle kinderen in de basisschool leeftijd die in Diepenveen wonen en / of in Diepenveen naar school gaan bij het Slingerbos of de Zonnewijzer.

In deze week rijden er huifkarren door het dorp Diepenveen die de kinderen ophalen via een uitgestippelde route. Deze huifkarren brengen ’s middags de kinderen weer terug. Het kinderdagkamp duurt vijf dagen lang.

Er worden diverse activiteiten gedaan in het Kolkbos te Diepenveen onder leiding van vele vrijwilligers, zoals hutten bouwen, spelletjes, survival, etc.
Elk jaar heeft het dagkamp een ander thema. Te denken valt aan: Olympische spelen, Middeleeuwen, het ‘alles is anders’ dagkamp, verkeer en vervoer, etc. Voorafgaand het dagkamp worden er groepen gemaakt op basis van leeftijd. Op vrijdagmiddag wordt het kinderdagkamp feestelijk afgesloten.

De organisatie ligt in handen van de Werkgroep “Vrienden van het Kinderdagkamp”. Deze werkgroep valt onder de Stichting Jongerenactiviteiten Diepenveen.

Natuurlijk zijn er ook heel veel vrijwilligers bij betrokken. Oud-deelnemers kunnen als ze minimaal 14 jaar oud zijn deelnemen als vrijwilliger en natuurlijk helpen veel enthousiaste ouders mee!

De laatste berichten

Inschrijvingen 2021

De inschrijvingen voor Kinderdagkamp 2021 start op 1 april. 2021.

5 oktober is het weer zo ver! Er kan gestemd worden voor SJD & Kinderdagkamp via Rabo ClubSupport. Als lid bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Zou je aan ons willen denken? Alvast hartelijk dank!

Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt!

Meer info: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport
En direct naar de pagina van SJD & Kinderdagkamp: https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers/details/130020-sjd?code=1429

Belangrijk: morgen zal de dag eerder starten bij DSC (https://goo.gl/maps/dR2hwgYR4T95XY3Y7), namelijk om 8:30 uur ipv 10:00 en is de dag om 11:30 klaar ipv 15:00.
Let op: nieuwe vervroegde eindtijd: 11:30
De vrijwilligers voor morgen graag om 8:00 uur aanwezig bij DSC. Mocht dit problemen geven, dan graag contact opnemen via 0683282266.
Denk ook weer aan (zwem)kleding die nat mag worden, zonnebrand, petje & zonnebril.
We willen Tuinderij Veldink nog hartelijk danken voor de verfrissende appeltjes deze week.

Zie voor de laatste foto’s (de vrijdag) het kopje Fotos

Het was een geslaagde eerste dag Diepenveense Sport,- en speldagen voor de bovenbouw! Ik hoop dat de kinderen het ook zo ervaren hebben (aan ’t aantal lachende gezichten gezien te hebben zal dat wel goed zitten).

Nog even dit voor morgen:
– Denk weer aan je zwemkleding (doe het alvast aan), zonnebrand, petje & zonnebril
– En tevens goede schoenen voor de survival

Reminder:
– Zaterdag zal de dag eerder starten, namelijk om 8:30 uur ipv 10:00 en is de dag om 13:30 klaar ipv 15:00.
– De vrijwilligers voor de zaterdag graag om 8:00 uur aanwezig bij DSC. Mocht dit problemen geven, dan graag contact opnemen via 0683282266.

Zie voor de foto’s het kopje hierboven!

Diepenveense Sport en Spel dagen – Woensdag

Vandaag was alweer de laatste dag voor de onderbouw. Het was een warme en spetterende waterdag. Veel blije gezichtjes! (zie menu item FOTOS).

We willen nog even de Haan bedanken voor de (stabiele) stroom, IJssellandschap voor het klepelen van het gras, Snack & Lunchroom Matthijs voor de verkoelende ijsjes en de Brandweer voor het blussen van de kinderen.

En morgen gaan de Diepenveense Sport en Spel dagen voor de bovenbouw van start. Het beloven zeer warme dagen te worden, dus daarom even aandacht voor het volgende:

– Zaterdag zal de dag eerder starten, namelijk om 8:30 uur ipv 10:00 en is de dag om 13:30 klaar ipv 15:00.
– De vrijwilligers voor de zaterdag graag om 8:00 uur aanwezig bij DSC. Mocht dit problemen geven, dan graag contact opnemen via 0683282266.

Voor morgen:
– doe de zwemkleding vast aan en denk aan een duikbril
– voor alle dagen: denk aan zonnebrand, petje en evt. zonnebril
– kom op de fiets (vrijwilligers ook)

Wij zijn er weer klaar voor, we hopen jullie ook!

Back To Top