skip to Main Content

Het Kinderdagkamp 2022 is van 15 t/m 19 Augustus

Welkom

Het Kinderdagkamp in Diepenveen wordt ieder jaar weer georganiseerd in het Kolkbos in Diepenveen. Dit dagkamp wordt georganiseerd voor alle kinderen in de basisschool leeftijd die in Diepenveen wonen en / of in Diepenveen naar school gaan bij het Slingerbos of de Zonnewijzer.

In deze week rijden er huifkarren door het dorp Diepenveen die de kinderen ophalen via een uitgestippelde route. Deze huifkarren brengen ’s middags de kinderen weer terug. Het kinderdagkamp duurt vijf dagen lang.

Er worden diverse activiteiten gedaan in het Kolkbos te Diepenveen onder leiding van vele vrijwilligers, zoals hutten bouwen, spelletjes, survival, etc.
Elk jaar heeft het dagkamp een ander thema. Te denken valt aan: Olympische spelen, Middeleeuwen, het ‘alles is anders’ dagkamp, verkeer en vervoer, etc. Voorafgaand het dagkamp worden er groepen gemaakt op basis van leeftijd. Op vrijdagmiddag wordt het kinderdagkamp feestelijk afgesloten.

De organisatie ligt in handen van de Werkgroep “Vrienden van het Kinderdagkamp”. Deze werkgroep valt onder de Stichting Jongerenactiviteiten Diepenveen.

Natuurlijk zijn er ook heel veel vrijwilligers bij betrokken. Oud-deelnemers kunnen als ze minimaal 14 jaar oud zijn deelnemen als vrijwilliger en natuurlijk helpen veel enthousiaste ouders mee!

De laatste berichten

Ter herinnering

Ter herinnering: vanaf 1 april is het mogelijk om in te schrijven via www.kinderdagkamp.nl maar let op: er is een maximum aantal kinderen waarvoor wij verantwoord de week kunnen organiseren. Dus wees er op tijd bij! Wanneer het maximum qua aanmeldingen bereikt is zullen wij werken met een wachtlijst. Het Kinderdagkamp is dit jaar van 15 t/m 19 Augustus

2022

Er wordt alweer druk vergaderd en nagedacht over het thema van dit jaar! Even ter info; het Kinderdagkamp is dit jaar van 15 t/m 19 augustus

Eerste dag

Het was een geslaagde eerste dag. De bovenbouw is vandaag druk geweest met hutten bouwen. De onderbouw heeft taarten versiert, leuk om alle verschillende creaties te zien! Tussendoor werden er verschillende spellen gespeeld; met o.a. Laser Game, levend Mastermind en een speurtocht. Ook de kabelbaan blijft ieder jaar weer een groot succes. Daarnaast verzorgde Studio Perfect een actieve workshop en werd er een voetbalclinic gegeven door Matthijs Bolink. Tussendoor genoten de kinderen van de poffertjes van Paul van Remmen en de appeltjes van Veldink.

Vergeet niet uw kind(eren) te controleren op teken.

Voor morgen:

De kinderen van de groepen 1 t/m 10 gaan op survival. Denk aan een extra set kleren, handdoek, goed stevig schoeisel en eventueel zwemkleding (de kids worden vies en nat).

– Gaat u morgen helpen; vergeet niet een eigen lunch en beker mee te nemen.

– Wij verzorgen ranja/water, als uw kind iets anders wil drinken (bijv. melk) graag dit zelf meenemen.

– Denkt u ook aan de lunch (en eigen beker) voor de kinderen?

Nog even dit:

– Willen jullie er aan denken dat de kinderen zich elke ochtend aanmelden bij de haltes? Dit kan bij de begeleiding met de welbekende oranje hesjes.

– Voorgaande jaren (voor Corona) konden ouders/verzorgers/opa’s/oma’s op vrijdagmiddag het kamp komen bewonderen. Wij hebben besloten dat dit helaas dit jaar niet mogelijk is. De kinderen zullen rond 15:00 terug gaan met de huifkar. Let op: dit is dus een uur eerder dan de overige dagen.

Update Kinderdagkamp

Fantastisch nieuws!

We zijn blij te kunnen melden dat het kinderdagkamp door mag gaan! Wij zullen er zorg voor dragen dat iedereen binnen de huidige regels kan deelnemen. Vanzelfsprekend hebben wij ons programma afgestemd met desbetreffende instanties. Gedetailleerde info zal bij de briefing vermeld worden.

We hebben er ontzettend veel zin in en zien jullie graag maandag 9 augustus!

Aanmeldingen gesloten

Het deed ons groot plezier dat de kinderen in zulke grote getale zijn aangemeld! Wij gaan nu alle aanmeldingen nalopen en ons over de planning en verdeling buigen. Mochten er nog vragen zijn, gebruik gerust het contactformulier op deze pagina. Wij zullen dan z.s.m. reageren.

Back To Top