skip to Main Content

Het Kinderdagkamp 2022 is van 15 t/m 19 Augustus

Welkom

Het Kinderdagkamp in Diepenveen wordt ieder jaar weer georganiseerd in het Kolkbos in Diepenveen. Dit dagkamp wordt georganiseerd voor alle kinderen in de basisschool leeftijd die in Diepenveen wonen en / of in Diepenveen naar school gaan bij het Slingerbos of de Zonnewijzer.

In deze week rijden er huifkarren door het dorp Diepenveen die de kinderen ophalen via een uitgestippelde route. Deze huifkarren brengen ’s middags de kinderen weer terug. Het kinderdagkamp duurt vijf dagen lang.

Er worden diverse activiteiten gedaan in het Kolkbos te Diepenveen onder leiding van vele vrijwilligers, zoals hutten bouwen, spelletjes, survival, etc.
Elk jaar heeft het dagkamp een ander thema. Te denken valt aan: Olympische spelen, Middeleeuwen, het ‘alles is anders’ dagkamp, verkeer en vervoer, etc. Voorafgaand het dagkamp worden er groepen gemaakt op basis van leeftijd. Op vrijdagmiddag wordt het kinderdagkamp feestelijk afgesloten.

De organisatie ligt in handen van de Werkgroep “Vrienden van het Kinderdagkamp”. Deze werkgroep valt onder de Stichting Jongerenactiviteiten Diepenveen.

Natuurlijk zijn er ook heel veel vrijwilligers bij betrokken. Oud-deelnemers kunnen als ze minimaal 14 jaar oud zijn deelnemen als vrijwilliger en natuurlijk helpen veel enthousiaste ouders mee!

De laatste berichten

Start Kinderdagkamp 2022

Morgen is het zover! Dan start het Kinderdagkamp 2022! In de informatiefolder die per mail is verstuurd vinden jullie alle belangrijke informatie. Alle vrijwilligers worden dagelijks om 09.30 uur in het kolkbos verwacht voor de briefing (m.u.v de vrijwilligers op de huifkar). Denk er dus aan dat je indien je vrijwilliger bent, je kinderen een halte eerder laat opstappen of meeneemt naar het bos.Het wordt warm weer! Dus denk eraan om de kids goed in te smeren (en evt. zonnebrand mee te geven). Een bidon is handig ivm wespen. Voor de kleine kids is het handig dat jullie het groepsnummer alvast op de hand schrijven.

Informatie vrijwilligers en indelingen bekend

Houd uw mail (en eventueel SPAM map) goed in de gaten. Er is een mailing uitgegaan met informatie & de indelingen van uw kind(eren).

Maximum bereikt

Op dit moment is het niet meer mogelijk om uw kind(eren) aan te melden. Het maximum aantal van deelnemers is (in zeer korte tijd) bereikt. Mocht u hier vragen over hebben dan stuur ons gerust een e-mail.

Ter herinnering

Ter herinnering: vanaf 1 april is het mogelijk om in te schrijven via www.kinderdagkamp.nl maar let op: er is een maximum aantal kinderen waarvoor wij verantwoord de week kunnen organiseren. Dus wees er op tijd bij! Wanneer het maximum qua aanmeldingen bereikt is zullen wij werken met een wachtlijst. Het Kinderdagkamp is dit jaar van 15 t/m 19 Augustus

2022

Er wordt alweer druk vergaderd en nagedacht over het thema van dit jaar! Even ter info; het Kinderdagkamp is dit jaar van 15 t/m 19 augustus

Back To Top